55» προσαρμοσμένο PC όλοι σε ένα υπαίθριο περίπτερο οθόνης αφής με το λογότυπο Backlight των οδηγήσεων για το πάρκο

October 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 55» προσαρμοσμένο PC όλοι σε ένα υπαίθριο περίπτερο οθόνης αφής με το λογότυπο Backlight των οδηγήσεων για το πάρκο

 

Αυτό το υπαίθριο περίπτερο οθόνης αφής σχεδιάζεται και παράγεται σύμφωνα με μια εικόνα και ιδέα του πελάτη, με την επαγγελματική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής Ε&Α μας, το είχαμε να έρθει αληθινός, και δεδομένου ότι η ανάγκη πελατών αυτό τόσο επειγόντως για το πρόσφατα άνοιγμα σταθμεύει για τον Πρόεδρο την επίσκεψη στο Ουζμπεκιστάν, έχουμε μόνο μια εβδομάδα που παράγει, αλλά πιάνουμε το χρόνο παράδοσης τελικά με μια εβδομάδα με τον καιρό εργαζόμενος.

 

Έχει την οθόνη αφής 55» PCAP με η επιφάνεια γυαλιού, ο αδιάβροχος βαθμός είναι IP65, σύστημα παραθύρων ενσωματωμένο για να τρέξουμε το λογισμικό ελέγχου πληροφοριών του πελάτη, που εξετάζει το εργασιακό περιβάλλον, εφαρμόσαμε ένα κλιματιστικό μέσα στο κοχύλι μετάλλων, το λογότυπο των οδηγήσεων backlight είναι επίσης κοστισμένος πολλοί εργασία και χρόνος να σχεδιάσει και να παραγάγει, γίαυτό μπορείτε να δείτε την τελική επίδραση φωτισμού λογότυπων.

 

Προκειμένου να ταιριαχτεί με το περιβάλλον πάρκων, και οι δύο πλευρές έχουν τα ξύλινα αποτελέσματα ζωγραφικής στο κοχύλι μετάλλων. Έχει γαλβανίσει το χάλυβα, την υπαίθρια ζωγραφική σκονών και το αντι-corrossion για περισσότερο από 10 έτη. Το ηλεκτρονικό μέρος έχει την προστασία διαρροής ηλεκτρικής ενέργειας και την προστασία αστραπής.

 

 

Ο πελάτης είναι πολύ ευτυχής να το πάρει εργασμένο στο πάρκο, και προκειμένου να πιαστεί ο χρόνος εγκαταστάσεων, αερίζουν ακόμη και τη ναυτιλία όλων αυτών των υπαίθριων περίπτερων οθόνης αφής. Ακριβώς ως επιχειρησιακή θρησκεία μας «υψηλή - η ποιότητα, λογική τιμή, ανώτερη υπηρεσία», τεχνολογία Jcvision προχωρά στο στόχο ο επαγγελματικότερος και άριστος προμηθευτής των επιδείξεων διαφήμισης LCD.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 55» προσαρμοσμένο PC όλοι σε ένα υπαίθριο περίπτερο οθόνης αφής με το λογότυπο Backlight των οδηγήσεων για το πάρκο  0